NEW year,NEW look :)


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang ,

hi antum,kaifa haluka fi hazihi jadid sanah?hehe.ada hati pulak nak ber-arabic bagai yerk.lama sangat dah tinggal nih.haish.rindu pulak rasa kat sekolah ohsem tu :'D rindu nak pakai baju sekolah.rindu nak masuk kelas.rindu assembly.rindu KOT.rindu nak jenjalan kat taman bonda.hewhew.terlalu banyak kenangan manis.namun,semuanya hanyalah kenangan.kenangan 2012 yang bakal disimpan didalam kotak memori diri kecil ini. *ecewah* haha.ha!korang korang ni?hows your holiday?berjaya tak ternak lemak?kihkih.yang dah buat lesen tu untunglah.jelesnye.uhuk uhuk.ya,ana disini hanya berjaya menternak lemak selaku petani berjaya.why petani?hihi.tanam anggur a.k.a penganggur terhormat gitu.hihi.dah dah.cukup yu olls.terlalu banyak perkara 2012 kalau nak dimuatkan dalam blog comel ni.dah lah comel.meletup pulak kang.huhuhu.*sadlife*.papepun,akhir tahun 2012 saya sangat best kerana dapat chat dengan UST. SYED FADHIL .







Omey gila ustaz rasenye.walaupun tak bersua muka.walaupun selalu tidur masa kelas ustaz.sori ustaz.hihi.dah mintak maap dah semalam.ternyata beliau tidak gembira di SAHUT,kerana mengajar subjek PAI & SEJ.sian ustz,dia rindu nak ajar kita arab weh.hmm.takpa ustaz,ilmu dan kenangan ustaz sentiasa bersama kami.cehh.eh.ya-Allah.panjang dah saya taip ni.korang bukan nak baca pun kan?lol.hihi.okay.here we come.


                                                                              ..





                                                                              ...







                                                                             .....







taraaa!boom boom chhik kachiik boom tebabboo *eh,effect over*.haha.apa apa?saya dduk rumah je okay.tengok bunga api je.itupun melalui tingkap rumah.bimbanglah kan terkena percikan.awch.hihi.ha,korang yang duduk rumah baca yassin apa semua tu lagi baguih.Alhamdulillah.boleh buat calon suami nanti.hu hu hu.takdelah.orang orang yang pi buat countdown bagai semua kat dataran merdeka tu buat apa?terasa?ops sori,tapi nak tanya.sehebat tu ke sambutan korang dengan awal muharam haritu?hmm,tepuk dada tanya iman.bukan nak mengata cuma nak berkata kata,eh?cuma nak nasihat.cewah.ya,new year new me in shaa Allah.prepare myself for THE DAY.apa?kawin?haha.tu sampingan >< .gatay na.prepare untuk yaummiddin lah.hmm,amalan tak cukup lagi ni.takut.ya-Allah permudahkanlah segala galanya untuk diri ini.till then,eh,assalamualaikum kawam kawan.

ehh,chop.lupa nak bagitahu!omey dok blog kita?hihi.jenuh doh ngadap mnde nih.erk,patah tulang empat kerat.kbaii salam.



awak omeylah(: coment sikit (:

7 orang sayang الله:

ada hacks said...

Huwaa.. De bomb bomb lahh blog dy! Tlg lahh kt kite punye sklie!!! B-)

ada hacks said...

Huwaa.. De bomb bomb lahh blog dy! Tlg lahh kt kite punye sklie!!! B-)

ada hacks said...

Huwaa.. De bomb bomb lahh blog dy! Tlg lahh kt kite punye sklie!!! B-)

shima said...

Hihi.in shaa Allah ea adahacks.koi ni bakal berkerjaya.huhuhu.nnti free sy buat blog awk eh?

nadiasyafiqah said...

comel k blog die.jeless much T.T eyh tak dpt tgok smlam ustaz azhar pnye ambang 2013 live kat tenet, sobsob. lappy buat hal, takpe takde rejeki hihi lain kali lah, mesti bes gile smlam ade wan zack haikal ehh? oppss wahahahaha :D keep it up dear. update more weee~

shima said...

Eh?ahaha.wan zack haikal rupanya yg dtunggu.kihkih.apalah.hmm.blog ni hasil gigih sempena tahun baru.barulah sy gigih nak haaapdate.ekeke.blog kak nadia apa kurangnya.wuuu.yup.sedih kan tgok berita ramai remaja kna tgkp itulah inilah mlm tahun baru.sedih dunia skrg :'(

nadiasyafiqah said...

haha.no, die dah ade gf lah kan. sedihhh T.T *fake tears* wahaha, im hopinh the soleh one, hamboi kemain nadia =,= blog kite hijau, sah sah la minat hijau kan heee,yeke? okay org tak tgok brite, tapi memang dah dpt agak mcm2 belaku, sedihh sgt.moge moge dorang dpt ptunjuk :')