all for FREE ^^


ASSALAMUALAIKUM,
SALAM 1MALAYSIA,

ececeeh.haaaa.cimma ni ade dpat emel baru2 ni tau.dia macam ckp rahsia duit free.mula2 malas nak baca,last last baca lah jugak en en en *fuh bapak panjang* haha.act kalau yg betul2 lah rajin and nak job kat rumah tu,korang kena bank in rm50 tau.tp tu sekali lah seumur hidup,tapi cimaa malas.byak lg nak guna duit.aherher.so kita pakai yg cara mudah ni je.org klik link kita,dia daftar je dapat dah rm5 free free masuk account BSN *eh tu acc cimaa -.-* aherher.tak caye,ok takpe.macam ni.ikut step by step okay?


  1. klik SINI :)
  2. daftarlah sesuka hati,eh?haha.fill in lah ape yang patut.
  3. percayalah,takdenye dia nipu aokme,koi buat dah.
  4. haha.taknak caye lettew.nah kat SINI ade tutorial kalau tak reti
  5. tak reti jugak?nah versi VIDEO punye.
  6. tak reti jugak?luls.pi ambik SPM semula -.-hahahaha.senang je weh
  7. pun tak reti?naaah..... *hulur lesung batu* hentak kat kepala kuat kuat k?
  8. haha,SINI pun boleh kalau nak daftar.

okay semuaaaaaaaaaaaaa?malas dah nak menaip.haha k semua malas(jangan tiru aksi ini dirumah).bolehlah siap sedia nak kahwin.kekekekek,tu je rasenye.silalah daftar okaiy?sikit pun tarak guna duit.luls.wassalam 

awak omeylah(: coment sikit (:

0 orang sayang الله: