ahlan wa sahlan 2o12 (:



Bismillahirrahmanirahim,

bangun pagi , gosok gigi , guna ubat gigi safi *nyanyi dgn penuh smgt tau!* . HAHA . kstop mengarut . ikut cikgu ea semua : 'Thankyou Allah ,thankyou Allah' . hikhik . Alhamdulillah la .tahu tak sebab apa ? la , ce awak awak awak semua tengok cermin . comel lagi kan ? henseng lagi kan ? yang penting , hidup lagi kan ? ha . syukurlah awak hidup lagi . sempat lagi nak bertaubat bagi yang rasa diri tu seorang pendosa tegar macam saya . tssk tssk :'( . kita ni kan manusia biasa je . memang tak lepas lah kan dari melakukan dosa . sobss . tapi takpe . kita sama sama muhasabah diri ea ? lain lah kalau awak rasa awak tu prince charming dalam cerita dongeng tu ke . princess dalam fairytale tu ke . hehe . harihari hidup best kan ? tak pernah sedih . menyampah .HAHA . kfine . actually nak cakap hai 2o12 . penat dah dia tunggu nak mucul kat bumi ni . hikhik . so lahir lah sudah dia dengan selamat tepat pukul 12.oo pagi tadi .amboi . kemain dia lahir satu dunia dok main fireworks lah itulah inilah . hehe .kita waktu lahir lagi best . orang iqamat kat telinga kita kan kan kan ?hewhew . apa ? azan ? yelah . awak laki mmglah -.- . HAHA . you know what ? saya calon SPM ni .grr . takut sangat awak . sangat awak takut . awak sangat takut .HEHE . taklah . kita takut dengan Allah je kan kan ? so hows ur 2o12 ? best ? HAHA . saya ada azam baru lagi tahun ni . upgrade daripada tahun lepas actually .tehee . okay so here there are . jeng jeng jeng


..........................





.................





............




........




.....




..




.
  • takmau malas malas buat homework dah
  • rajin tolong umi kalau balik rumah selaku suri rumah kedua XD
  • nak hafal al-Quran ,atleast juz amma
  • study like orang gila biar jadi cerdik pandai macam anas fadhil dan fariz adha
  • tak lupa juga genius macam aten , arra , syue , bobo (:
  • nak jadi muslimah *ecewah* . siapa tahu kan ?
  • nak jaga akhlak budi pekerti tutur kata semua *amboi* HAHA
  • nak kumpul duit nak beli Ipad so awak awak semua kena lah tolong click sini (:
  • saya nak timba ilmu banyak banyak sebab selagi masih hidup itulah peluang kita nak timba ilmu Allah yang luas ni kan ?hewhew .ada ilmu lebih ek ?nak sikit .huhu
  • semstinya saya nak 11A+ SPM nanti . doakan saya ea ? sayang awak awak semua .nah hadiah !
  • nak jadi anak yang taat parents ofcos ! *Allah syg kan kan ?*
  • last but not least ,kalau lah masih panjang umur saya ,sempat kejar cita cita nak jadi pegawai syariah tu kan ,dapat gaji nnti kan kan ,sy nak bwak satu family sy kan kan pergi haji kan ..hehe .ameeen ^^


oke ,itu saja :) awak pulak ?ada azam 2o12 tak ?ke recycle azam 2o11 macam saya ?hewhew .


awak omeylah(: coment sikit (:

2 orang sayang الله:

rara :) said...

azam sy tahun neh sy nak suruh kaka shyma belanja sy :D muehehehe

shima said...

@rara :)amboi dia .HAHA .saya taknak belanja awak .awak lah belanja saya aiskrim conetto :))